Medya dünyası alt üst olacak

AB Mevzuatı’nda şok eden açık! Eğer 18 milyon vatandaş tek tek AB'ye başvurur ve başvurusu kabul edilirse...

İstediği programı istediği zaman istediği yerde izleyenlerin yeni adresi Sebastiyan.com, televizyon dizilerinden, maçlara, haberlere, çizgi filmlere uzanan yelpazede geniş bir program içeriği ile birlikte bir birinden özel web dizileri de tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor.
Sebastiyan’ın her Salı yeni bölümleriyle yayına girecek yeni web programı olan ‘İsmail Kırklareli İle La Havle’, haber ve medya dünyasını alt üst edecek!
[ ****](http://sebastiyan.mynet.com/la-havle-izle-la-havle-1-bolum-vid-1788868/)
“Kafa Açan Program” sloganıyla izleyici önüne çıkan, Bab-ı Ali’nin duayenlerinden, kendi deyimiyle Uğurlar’ın, Mehmet Aliler’in, Kırcalar’ın ustası İsmail Kırklareli, ‘İsmail Kırklareli İle La Havle’ isimli programıyla, haber ve medya dünyasını alt üst edecek gibi görünüyor. Kırklareli ilk programında Anayasa Hukukçularından Adnan Kadayıfçıoğlu’nu konuk etti. Prof. Kadayıfçıoğlu Kopenhag Kriterleri’ndeki bir açığın AB’ye tek tek girmenin yolunu yaptığını, hukukçuların ve aydınların uyumaması gerektiğini söyleyerek asıl bombayı patlattı. Kadayıfçıoğlu 18 milyon vatandaş tek tek AB’ye başvurur ve başvurusu kabul edilirse ülke olarak da girmiş sayılacağımızı, bunu da 18 milyon kişiyle Şanzelize’de kutlayacağımızı söyledi...
Sebastiyan’ın web dizileri aynı zamanda izleyicilerine de oyuncu olma fırsatı tanıyor. [ ****](mailto:hakanaykut.nili@gmail.com)