Medya-İş'e Yoğun Ilgi

Aydın'ın Söke ilçesinde yayımlanan Söke Gerçek Gazetesi çalışanları, Medya İşçileri Sendikası'na (Medya-İş) üye oldu.

Aydın'ın Söke ilçesinde yayımlanan Söke Gerçek Gazetesi çalışanları, Medya İşçileri Sendikası'na (Medya-İş) üye oldu.

Gazetenin sorumlu müdürü Gülsüm Tuna, yerel basının sorunlarına çözüm getireceğine inandıkları için Medya-İş'e üye olduklarını belirtti.

Çalışanlar olarak sendika üyesi olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Tuna, "Basında yaşadığımız sorunlara, sıkıntılara çözüm getireceğine inancımız olduğu için Medya-İş'e üye olma kararı aldık. Her sektörde, her işte olduğu gibi bizim de gazete çalışanları olarak birtakım sorunlarımız, sıkıntılarımız var. Sendika çatısı altında bulunmanın getirisi olduğu inancındayım. O yüzden Medya-İş'e üye olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Gazetenin sahibi Durmuş Tuna da, "Medya-İş, inşallah basın sektöründe çalışanlar için hayırlı olur. Bu girişimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gazete çalışanları daha sonra Medya-İş'e üyelik formunu doldurarak sendika yetkililerine teslim etti.

Muhabir: Suat Deniz / Ramazan Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz