“Medya’ya Canlılık Kazandırılması Lazım”

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi Murat Ergen ve Memur-Sen’e bağlı sendikalar Elazığ Basın ve Medya Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi Murat Ergen öncelikli olarak Cemiyet Başkanı aynı zamanda Yeni Ufuk Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca’ya yapılan haince saldırıyı kınadı.

Memur-Sen olarak her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden Ergen, saldırıyı kınayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca’nın, Elazığ’da sırf gazetecilik olsun diye gazetecilik yapmayışını takdir eden Ergen, her zaman göstermiş olduğu dik duruşundan ötürü Cemiyet Başkanı Nafiz Koca’yı takdir ettiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Elazığ’da medyanın sürekli olarak renkli olması gerektiğini vurgulayan Ergen, basın kuruluşlarını eleştirerek; “Herkes birbirinin aynısı, hepsi birbirinin kopyası, Elazığ’da medyaya bir canlılık kazandırılması lazım” dedi.

Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen İl Temsilcisi Mehmet Karataş ise Elazığ Basın ve Medya Cemiyetinin öncelikle hayırlı olması temennisinde bulunarak, bu cemiyetin kurulmasının Elazığ açısından çok önemli olduğunu ve cemiyetin çok iyi yerlerde çok iyi işlere imza atacaklarını kaydetti.

Memur-Sen’in Elazığ Basın ve Medya Cemiyetine ziyaretlerinden dolayı

Cemiyet Başkanı Nafiz Koca da teşekkürlerini ileterek memnuniyetini dile getirdi.

Cemiyet olarak yola çıktıklarını ifade eden Koca; “Çıtamızı yüksek tutuyoruz. Biz kendimizi cemiyetin yanında bir sivil toplum kuruluşu olarak görüyoruz. “Elazığ’ın ortak paydası” adı altında Elazığ’ın sorunlarına çözüm olmak için kurulduk. Elazığ’ın sorunlarının çözüme kavuşturulması için gerekli ne varsa yapacağız” dedi.

Ajans23/Sinem RUNA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: