Meg Ryan'ın yerine Beren

İstanbul Moda Haftası, açılış töreninde dünyaca ünlü bir yıldızı; Meg Ryan’ı ağırladı. Ancak Hollywood starının Türkiye macerası olaylı bitti.

Ryan açılıştan apar topar ayrılırken, ilk defilede onun için ayrılan koltuğa Beren Saat oturdu.

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon ıhracatçı Birlikleri (ıTKıB) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “İstanbul Moda Haftası-İstanbul Fashion Week (IFW)”, 3 şubat’ta Santralİstanbul’da başladı. Organizasyona damgasını vuran ise, 100 bin euro karşılığında açılışa katılan ünlü oyuncu Meg Ryan oldu. 49 yaşındaki yıldız, Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan ile birlikte İstanbul Moda Haftası’nın açılış kurdelesini kesti. Ancak açılışın ardından ilk defileyi izlemeden Santralİstanbul’dan ayrıldı.

Reklam
Reklam

Çadırı kesip kaçtı

İddiaya göre Ryan, dev çadırda fuarı gezerken kalabalık yüzünden kriz geçirdi, bu nedenle çadırın bir köşesi makasla kesildi ve oyuncu sürünerek oradan ayrıldı. Bir başka iddia da Ryan’ın havalandırmadan kaçtığı yönündeydi. Konuyla ilgili bilgi veren bir organizasyon yetkilisi, ünlü yıldızın yoğun ilgi nedeniyle fuar gezisini gerçekleştiremediğini ve “VIP çadırının perdesinden açılan bir bölümden” ısrailli korumalarıyla ayrıldığını söyledi.

Koltuğu boş kalmadı

Meg Ryan’ın en ön sıradan izleyeceği söylenen organizasyonun ilk etkinliği, Gizia firmasının 2010-2011 sonbahar/kış koleksiyonunu tanıttığı defileydi. Ryan açılıştan apar topar ayrılınca, onun için ayrılan koltuk da boş kaldı. Defile başladığında ise ünlü yıldıza ayrılan koltuğa “Aşk-ı Memnu”nun Bihter’i Beren Saat’in oturduğu görüldü.

Yeni sevgili

İstanbul Moda Haftası’nın ilk günündeki defileleri izleyenler arasında Bennu Gerede de vardı. Gerede etkinliğe, bir haftadır flört ettiği Cem Büyükhanlı ile el ele katıldı.

Reklam
Reklam