Megan Fox burun estetiği analizi

Yaşımız ilerledikçe cildimiz esnekliğini kaybeder ve kaslarımız gevşemeye başlar.

Ya da yüzümüzün bazı hatlarını hiçbir zaman sevemeyiz. Bu durumla yüzleşmek ve kabullenmek birçok insan için zor olsa da, ünlüler için biraz daha fazla sıkıntı yaratabilecek bir durum olabilmektedir. Ünlüler birçok konuda her ne kadar bizden çok farklı olmasalar da, onlarla aramızda büyük bir fark vardır, bu da onların kariyerlerinin dış görünüşlerine bağlı olmasıdır.

Bazı ünlülerin dış görünüşü de bahsetmeden geçilecek gibi değildir. Megan Fox da bunlardan biridir. Her ne kadar estetik operasyon geçirdiğini reddetse de yüzünün özellikle iki kısmındaki olumlu görünümün gözden kaçması mümkün gibi görünmüyor. Burnu ve dudakları…

Reklam
Reklam

Son zamanlarda estetik ameliyatı olmak isteyen çoğu hasta elinde fenomen bir ünlünün resmi ile muayenehanelere geliyor. Angelina Jolie’nin dudakları, Kim Kardashian’ın göğüsleri derken, en populer estetik operasyonlarından biri olan burun estetiği operasyonlarında ise bu gözde isimlerden biri Megan Fox.

Kadınların çoğu Megan Fox’un burnu gibi bir burna sahip olmak istediğini söylüyor. Bu hem mümkün hem de değil diyebiliriz.

Eğer yüz hatlarınız Megan Fox’a benzer bir şekilde minyon yapılı ise bu operasyonun sonucu şahane olabilir, fakat bazı yüz hatlarında bu burun doğru durmayabilir.

Benim tavsiyem kendinize özel ve kimseye benzemeyen bir burna sahip olmanız yönündedir. Çünkü geri kalan hayatınız boyunca taşıyacağınız burnunuzun yüzünüze en çok yakışacak şekilde ve size özel olması doğru olandır.

Sevgiyle kalınız

Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

instagram takip: guncelozturk

facebook: guncelestetik