Mehmet ağlaya ağlaya ölüme gitti

Mahkeme Kararıyla annesine verilen 5 yaşındaki Mehmet'in ölümü ailesini perişan etti.

Elazığ’ın Merkeze Bağlı Altunkuşak Köyü’nde imam olarak görev yapan Osman Ağar, 5 yaşındki oğlunun eski eşi tarafından dövülerek komaya sokulduğunu ve 11 gün sonra çocuğunun öldüğünü iddia etti.

Ajans23 Haber Merkezimizin mikrofonlarına konuşan Baba Osman Ağar 4 yıl önce kendisini terk eden Rahimenur S.'den Eylül 2012'de boşandı. Hakim, yaşı küçük olduğu için çiftin oğulları Mehmet Ağar'ın velayetini anne Rahimenur'a verdi. Antalya’nın bir beldesinde Müftüsü olan babası V.S.'nin yanına yerleşen Rahimenur S, burada Kur'an kursu öğretmenliği yapmaya başladı.

Reklam
Reklam

Boşandıktan sonra mahkeme tarafından çocuğun velayeti anneye verildi ancak baba Osman Ağar, sürekli çocuğunu eski eşi Rahimenur S. tarafından dövüldüğünü, en son olarak ta 18 Ocak'ta Mehmet'i feci şekilde dövüp hastanelik ettiği ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Mehmet, 30 Ocak'ta yaşamını yitirdiğini söyledi.

Ajans23 Haber Merkezimizin ulaştığı Baba Osman Ağar, eski eşi Rahimenur S., eski kayınpederi V.S., eski kayınvalidesi Ayşe S. ile eski baldızı Büşra S. hakkında suç duyurusunda bulunduğunu Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Rahimenur S. tutuklanırken, minik Mehmet'in cenazesini kendi memleketi olan Konya'da toprağa verdiğini söyledi.

Haber Merkezimizin ulaştığı Baba Osman Ağarın anlattıkları insanın kanını dondurur cinstendi, anlatırken göz yaşlarını tutamayan baba Osman Ağar şöyle devam etti Oğlumun hastaneye kaldırıldığını duyunca izin alarak Gazipaşa İlçesi'nde oturan babamın yanına gittim, babam ve annemle "Oğlum hastanedeyken günlerce başında bekledik. Gözünün altında morluklar, ağzının kenarında yırtık, üst dudağında patlak, sol kulağının altında bıçakla çizilmiş gibi 8-10 çizik, sol ve sağ omzunda,kollarında ceviz büyüklüğünde morluklar olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Eski eşi Rahimenur S.’nin kendisini terk ettiğinde oğlunun 3 aylık olduğunu ve 5 yaşına kadar Mehmet'e anne ve babasıyla birlikte baktığını belirten Osman Ağar, şöyle devam etti "Mahkeme kararının ardından annesi gelip Mehmet'i götürdü. 4 aydır annesinde kalıyordu. Bu süre içinde sadece birkaç kez telefonla görüştüm. Geçen Kurban Bayramı'nda Mehmet'i 1 günlüğüne aldım. Bana, 'Annem, teyzem, dedem ve anneannem beni dövüyor.Babacığım annem benim karnıma bıçak dayadı' dedi. Elimizde delil olmadığı için bir şey yapamadık."

Mahkeme kararının ardından eski eşinin, Mehmet'i almak için Elmalı'dan avukatıyla birlikte gelip,"Mehmet'i söke söke bizden aldı. Mehmet annesiyle gitmemek için hıçkıra hıçkıra ağladı. O anları kameraya çektik" dedi.

Baba Osman Ağar iddialara devam ediyor; çocuğumu annesi Rahimenur S.’ye teslim ettikten sonra çocuğumla görüşemedim. Son bir ay beni çocuğumla konuşturmadılar. ‘Mehmet uyuyor, dışarıda oynuyor’ diyerek benimle görüştürmediler. Annemin ve babamın defalarca aramalarına rağmen telefonlarına cevap vermediler, babamın durumu bana bildirmesi üzerine çocuğumun gittiği okulu aradım, Öğretmeni bana çocuğumun okula geldiğini, merak etmememi söylediler. daha sonra komşulardan duyduğum kadarıyla çocuğum gözü mor şekilde okula geliyormuş.

Reklam
Reklam

Elazığ’ın Altunkuşak köyünde imam olarak görev yapan baba Osman Ağar, çocuğunun zaman zaman Elazığ’da yanında, zaman zaman da babasının ve annesinin yanında yaşadığını anlatarak çocuğunun ölümünden sonra eski eşim Rahimenur S. ve ailesi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu ve anne Rahimenur S, tutuklanarak cezaevine konduğunu söyledi.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: