Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne 2 Dönümlük Park

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir ay önce ziyaret ettiği Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne verdiği...

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir ay önce ziyaret ettiği Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne verdiği park sözünü yerine getirdi.

Kepez Belediyesi, imara uygun modern konutların yapılması için yeni yollar açtığı ve kat artışı yaptığı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşayanların, park ve oyun alanı ihtiyacını da karşıladı. Başkan Hakan Tütüncü'nün, geçtiğimiz Haziran ayında mahalle muhtarlığını ziyaretinde söz verdiği 2 dönümlük parkın inşasının tamamlanma aşamasına geldiği belirtildi.

Parka, basketbol sahası, açık hava spor aletleri, çocuk oyun mobilyaları, oturma alanlarının bulunacağı bildirilirken, mahallede 6 bin 170 metre yeni yol, 6 bin metre asfalt, 4 bin metrekare parke kaldırım ve muhtar evi hizmetleri gerçekleştirildiği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: