Mehmet Akif Ersoy Şiir Okuma Yarışması Yapıldı

Özel Malatya Bilim Okulları’nın her yıl İstiklal Marşı’nın kabulünün yıldönümü haftasında geleneksel hale getirdiği ...

Özel Malatya Bilim Okulları’nın her yıl İstiklal Marşı’nın kabulünün yıldönümü haftasında geleneksel hale getirdiği ilkokul ve ortaokullar arası “Mehmet Akif Ersoy Şiir Okuma Yarışması” düzenlendi.

Özel Malatya Bilim Okulları Konferans Salonu’nda yapılan yarışmanın açılışında konuşan okul müdürü Ali Seydi Yılmaz, İstiklal Marşı’nın öneminin çocuklara kavratılması gereği gerektiğini söyledi.

Yarışmaya toplam 44 öğrenci katılırken, finale 15 öğrenci kaldı. Milli eğitim Müdürü Mehmet Bulut’un da izlediği Final sonucunda Özal İlkokulu’ndan Fahriye Şekerci birinci, Fatih Ortaokulu’ndan Betül Şahin ikinci ve Şehit Murat Doğru İlkokulu’ndan Dilara Nur Koca ise üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

Yarışma derece alanlara öğrencilere ödüllerin verilmesi ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: