Mehmet Akif Ersoy'un Ölümünün 76. Yıl Dönümü

Bartın Üniversitesi'nde, Mehmet Akif Ersoy'un ölümünün 76. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Bartın Üniversitesi'nde, Mehmet Akif Ersoy'un ölümünün 76. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Üniversite'nin konferans salonunda düzenlenen programda, Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan'ın oturum başkanlığını yaptığı konferans düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy'un Türk tarihindeki önemi, yaşadığı dönemde milletin içinde bulunduğu durum ve şairin yaşantısından kesitlerin anlatıldığı konferansa, Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı İsmet Emre, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr Turan Karataş ve Yıldız Teknik Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yakup Çelik katıldı.

Reklam
Reklam

Program, Mehmet Akif Ersoy ve Yahya Kemal Beyatlı dersliği ile Çevre Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği Laboratuvarlarının açılışı ile sona erdi.

Muhabir: Kasım Sakallı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: