'Mehmet Akif' Konulu Portre Yazma Yarışmasında Birinci Beypazarı'ndan

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün yıldönümü münasebetiyle düzenlenen Mehmet Akif...

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün yıldönümü münasebetiyle düzenlenen Mehmet Akif Ersoy konulu portre yazma yarışmasında Beypazarı NKV Anadolu Lisesi öğrencisi Meryem Erdoğan Ankara birinci oldu.

Beypazar Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişi İsmail Yılmaz, öğrenciyi tebrik ederek, “Büyük şair ve yazarlarda bir zamanlar çocuk ve genç idi. Onları etkileyen olaylarla tarih içinde unutulmaz bir yere geldiler." dedi.

Meryem Erdoğan, yarışmayı kazanmanın mutluluğunu yaşarken Milli Şair Mehmet Akif Ersoy ile ilgili bir yarışmada birinci olmanın gururunu ifade etti. 12 Mart 2013 Salı günü Ankara Başkent Öğretmenevi'nde düzenlenecek olan İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü töreninde dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: