Mehmet Ayvalıtaş'ın Davası Yine Ertelendi

Gezi Parkı protestoları sırasında, İstanbul Ümraniye'de bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren Mehmet Ayvalıtaş'ın davasının 4'üncü duruşması yine ertelendi.

13.00 #MehmetAyvalıtas
Dava sona erdi. Bir sonraki duruşma 24 Aralık saat 09.30'da Kartal Adliyesinde...

11.55 Katılan vekilleri olarak sanıkların tutuklanması talep edildi.Mahkeme ara karar için duruşmaya ara verdi. #MehmetAyvalıtas (via @EzilenlerinHB)

11.30 Gezi Parkı protestoları sırasında, İstanbul Ümraniye'de bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren Mehmet Ayvalıtaş'ın davasının 4'üncü duruşması yarın Kartal'daki Anadolu Adliyesi 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

11-22 Ayvalıtaş'ın duruşmasında bazı yargıçların reddedilmesi,duruşmaların aleniyeti ihlal edildiği için ve Duruşma salonu için Av AYM başvurmuş (via @MTanal)

Reklam
Reklam

11.19 Av.Arzu Becerik duruşmanın bu Adliye'de olması gerekir.Konferans salonunda başka duruşmalar yapılabildiğine göre bu duruşmada yapılabilir (via @CHDiSTANBUL)

11.10 #MehmetAyvalıtas avukatlarının verdiği görüntü izlenecek.

11.00 #CHP Milletvekili Mahmut Tanal, #MehmetAyvalıtaş'ın davasında, duruşma salonunun kilitlendiğini söyledi (via @KameraSokak)

10.45 Celse arası ifade veren sanık taksi şoförü Cengiz Aktaş katılan avukatlarının talebi üzerine yeniden ifade veriyor. (via @KartalHkukcular)

10.43 Başsavcılık Hasan Ferit Gedik duruşmasında olduğu gibi Mehmet Ayvalıtaş duruşmasında da büyük salon için Silivri'den randevu alın diyor. (via @KartalHkukcular)

10.36 Sarı basın kartı olan arkadaşların mahkemeye girişi engelleniyor. (via @sokakharekati )

10.21 Av. Ömer Kavili; Olay yerine ait diğer iş yeri kameraları araştırılmamış. Etkili soruşturma yapılmamıştır. (via @muharremayvalıtaş )

10.20 Adliye önünde forum gercekleştiriliyor. (via @otekilerpostasi)

10.11 Mehmet Ayvalıtaş'ın katilleri salonda hazır bekliyor... (via @sokakharekati )

Reklam
Reklam

10.08 Salona kimse alınmıyor, güvenlik sürekli tartışma çıkartıyor. (via @sokakharekati )

10.04 Mahkemenin kapalılık kararı olmamasına rağmen dışarıdaki izleyiciler salona alınmıyor. (via @sokakharekati )

10.02 Tanık Ali Ekber Ağan dinleniyor. Sesli görüntülü kayıt sistemi yine yok. (via @KartalHkukcular )

10.00 Mehmet Ayvalıtaş duruşması başladı. Mahkeme başkanı çok gergin. Salona vekiller ve akrabalar dışında kimse sokulmadı. (via @KartalHkukcular)