Mehmet dedeye klima yardımı

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde yaşayan 12 çocuk 65 torun sahibi 125 yaşındaki Mehmet Tatar'a belediyeden klima yardımı yapıldı.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde yaşayan 12 çocuk 65 torun sahibi 125 yaşındaki Mehmet Tatar'a belediye tarafından klima yardımı yapıldı.

Sağlık sorunları dolayısıyla Necip Fazıl Şehir Hastanesi yoğun bakımında bir süre tedavi gören ve daha sonra taburcu edilen Mehmet Tatar, sıcaklardan rahatsız oldu.

Durumu öğrenen Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Tatar’ın evine klima takılmasını sağladı. Taşhan, yaptığı açıklamada, Tatar’ın klimaya ihtiyacı olduğunu öğrendiğini ve evine en uygun klimayı gönderdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Mehmet dedenin "dünyanın en yaşlı insanı" unvanını alması için almak için müracaatları olduğunu hatırlatan Taşhan, "Sanırım bu günlerde bir sonuca bağlanacaktır.

Yaşlılarımız, milletimizin onuru ve gururdur. Onlara sahip çıkmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkmayan toplumlar medeniyeti asla yakalayamazlar" dedi. Mehmet Tatar’ın oğlu Musa Tatar da babasına gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: