Mehmet Demirkol: 'Aziz Yıldırım altyapıdan 3 oyuncu çıkartamadı'

Usta gazeteci Mehmet Demirkol, NTV Spor'da gündemi değerlendirdi. Mehmet Demirkol, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı altyapıdan oyuncu çıkartamadığı için eleştirdi. Demirkol ayrıca, kendisine TFF Başkanı olması yönünde öneriler geldiğini söyledi.

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, NTV Spor’da yayınlanan Spor Servisi programında Türkiye Milli Futbol Takımı’nı değerlendirdi.

Demirkol’un yaptığı açıklamalardan dikkat çekenler şu şekilde:

Futbol konusunda bu kadar bilgili olup, basın toplantılarında bu kadar saçmalayan Lucescu'dan başka biri yoktur.

'Aziz Yıldırım 20 yıldır başkan ama...'

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Altınordu kulübü gibi olmalıyız diyor. E başkan 20 senede 3 tane oyuncu çıkaramadın?

Reklam
Reklam

Nuri Şahin, uzun zamandan sonra ilk defa böyle iyi oynadı. Baskıyla kadroya alınan Oğuzhan çok iyiydi. Ama Oğuzhan, Trabzon'da oynasaydı kadroya çağırılmazdı. Kulüpçülük yapıldı.

'Bana TFF başkanı ol diyorlar'

Bana 'TFF Başkanı ol' diyorlar ancak benim para kazanmam lazım. TFF başkanlığı zenginlerin yeri. TFF başkanlığı profesyonellere bırakılsın o zaman girerim. Bu işleri profesyoneller yönetmeli.

Lucescu, Arda'yı hele hele kaptanlık pazubandıyla sahaya çıkarttı. Bunu yapabilecek bir Türk teknik adam yok. Cengiz gibi bir oyuncu varken Emre Mor oynayamaz. Emre Mor da taktik bilgisi sıfır. Cengiz daha disipline sadık.