Mehmet Erdemir’den Apek’e Ziyaret

Sakarya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Erdemir, Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK)...

Sakarya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Erdemir, Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya’yı ziyaret etti.

APEK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya, Şubat ayında ilimizde göreve başlayan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Mehmet Erdemir’in kendilerine iade-i ziyarette bulunduğunu belirterek, “Her iki kurumda çiftçilere hizmet veren kurumlar. O nedenle birbirine yakın olmak ve ortak hareket etmek durumundayız. Yeni müdürümüzle de uyum içerisinde güzel hizmetler vereceğimize inancım tamdır. Kendisine yeniden hayırlı olsun diyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erdemir’de göreve geldiği günden bugüne APEK’den yakın ilgi gördüklerini belirterek, “Uyum içinde çiftçilerimize, köylerimize güzel hizmetler vereceğiz” şeklinde konuştu. Ziyarette APEK Müdürü Kamil Özmen’de hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: