Mehmet Güneş Anadolu Öğretmen Lisesi Fuarı Açıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci Mehmet Güneş Anadolu Öğretmen Lisesi’nin düzenlemiş olduğu TÜBİTAK Bilim...

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci Mehmet Güneş Anadolu Öğretmen Lisesi’nin düzenlemiş olduğu TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışını yaptı.

Fuar açılışı öncesi Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Kılıç fuara katılan öğrencilere yönelik proje hazırlama konulu bir seminer verdi.

Okul Müdürü Halil Çiftçi, bu fuarda öğrencilerin, bilimi, hayatlarının bir parçası haline getirip üretime dönüştürebilme çabasını destekleyeceklerini ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise yaptığı konuşmada “Öğrencilerimizin kendilerine güvenmeleri ve böyle projeler üretmeleri bizleri oldukça memnun etti. Bu gayretin ulusal düzeyde de devam etmesini bekliyoruz. Bütün öğrencilerimiz kendilerini topluma katkıda bulunması gereken fertler olarak görmek durumunda. Onları da yönlendirecek olan idareci ve öğretmenlerimizdir. Ben buradan kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin kendi emekleriyle ortaya çıkardığı birbirinden ilginç ve akıl dolu çalışmaları içeren Mehmet Güneş Anadolu Öğretmen Lisesi TÜBİTAK bilim fuarı 16 Mayıs’ a kadar açık kalacak. TÜBİTAK Bilim fuarında Matematik, Biyoloji, Kimya, Fizik, Tarih, Coğrafya, Yabancı Diller, Bilişim Teknolojileri, Beden Eğitimi ve Eğitim Bilimleri branşlarından toplam 42 proje bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: