Mehmet Keçeciler, Konyalılar'ı Özal'ı Anma Programına Davet Etti

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği yönetim kurulu üyesi ve eski bakanlardan Mehmet Keçeciler, 20-12...

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği yönetim kurulu üyesi ve eski bakanlardan Mehmet Keçeciler, 20-12 Nisan tarihlerinde Konya’da düzenlenen 2 günlük Turgut Özal’ı anma programına tüm Konyalılar'ı davet etti.

Merhum eski Başbakan ve Cumhurbaşkanı Turgut Özal, vefatının 20. yıldönümünde 20-21 Nisan tarihlerinde Konya'da düzenlenecek panel, mevlit ve çeşitli etkinliklerle anılacak.
Aralarında eski bakanlardan Mehmet Keçeciler’in de olduğu Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği heyeti, Aktif İşadamları Derneği (AKTİSAD) Başkanı Soner Cesur’u ziyaret etti.
Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı anma programının önceki yıllarda yapılan programlardan farklı olmasını istediklerini belirten Mehmet Keçeciler, "Konyalı vatandaşlarımızın merhum Özal'ın vefatının 20. yılında şehirlerinde yapılacak anma programına büyük ilgi göstereceklerini ve Konya’daki programın bugüne kadar yapılan programların en kalabalığı olacağını ümid ediyoruz. Bütün Konyalı vatandaşlarımızdan 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'a vefalarını gösterme adına hem panele hem de Mevlid-i Şerif'e katılımını bekliyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği önclüğünde Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuk-Necmeddin Erbakan-Mevlana-KTD Karatay üniversiteleri, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Sanayi Odası, MÜSİAD, AKTİSAD ve ASKON'un katkılarıyla hazırlanan Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı 'anma programı' iki gün sürecek. Anma programının ilk gününde (20 Nisan Cumartesi) Mevlana Üniversitesi'nde panel yapılacak. Merhum Turgut Ozal başkanlığında kurulan Anavatan Partisi hükümetlerinde görev yapmış eski bakanlar Mahmut Oltan Sungurlu, Mehmet Keçeciler, Hüsnü Doğan ile PTT eski Genel Müdürü Emin Başer ile Prof. Dr. Bahattin Adam'ın konuşmacı olarak katılacağı panelde Turgut Ozal'ın kişiliği, karakteri, yaptıkları, yapmak isteyip de yapamadıkları hatıralar eşliğinde ele alınacak.
Anma programı 21 Nisan’da merkez Hacıveyiszade Camii'nde okunacak mevlid-i şerif ile tamamlanacak. Pazar günü saat 11.30'da başlayacak Mevlid-i Şerif programı, merhum için okunan hatm-i şeriflerin duasının yapılmasının ardından kılınacak öğle namazıyla sona erecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: