Mehmet Nuri Tuğsuz Besni İlçe Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

ADIYAMAN (İHA) – Adıyaman’ın Besni İlçesi’nde dana önce iki dönem belediye başkanlığı yapan Mehmet Nuri...

ADIYAMAN (İHA) – Adıyaman’ın Besni İlçesi’nde dana önce iki dönem belediye başkanlığı yapan Mehmet Nuri Tuğsuz, Besni İlçe Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Besni İlçesi’nde Anavatan Partisi döneminde siyaset yapan, 1989 ve 1994 yıllarında iki dönem belediye başkanlığı görevini yapan Mehmet Nuri Tuğsuz, önümüzdeki dönemde yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Tuğsuz, on yılı aşkın bir süre Besni Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatarak, “Geçmişte elimden geldiğince Besni ilçemiz için çok çalıştım ve gayret ettim. İlçeme ve insanıma hizmet etmeyi bir borç bildim. Niçin aday oluyorum? Pasif siyasetten aktif siyasete neden döndüm? AK Partiye neden üye oldum? Cevabını vermek için biraz gerilere gitmemiz lazım. 25 yıl önce Besni’nin fotoğrafına baktığımızda, üçüncü sınıf bir ilçe ve devamlı dışarıya göç vererek kan kaybeden bir ilçeydi, İlk işimiz, Besni’ye yatırım yapmada öz güveni sağlamak oldu. BETAŞ temeli o dönemde atıldı. Besni’de ev yapmak büyük bir sorundu. Deliklikaya ve Kayaardına imarı getirerek, inşaatta ufuk açtık. Yenikent’i kurduk, nitelikli konut ürettik. 4 bin 500 dönüm arazide 18 uygulaması yaptık. Bir örnek vermem gerekirse, ilçemizde bir adet park vardı. Yaptığımız uygulamayla 64 adet park alanı oluşturduk. Belediyeye yüzlerce arsa kazandırdık. Daha yapılacak çok iş var. Başta milletvekilimiz Mehmet Erdoğan olmak üzere, kalfalık ve ustalık dönemleri dâhil, yardım ve desteklerini yanıma alarak, ben Besni’yi tecrübemle ve vizyonumla birinci sınıf ilçe yapmaya adayım. Besni halkı da tekrar teveccüh ederse, Besni’yi derlemeye, toparlamaya ve kara bulutları dağıtmaya adayım” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: