Mehmet Özdilek: 47 Maçtır Yenilmeyen Bir Takımı Yenmek Önemli

Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, 47 maçtır yenilmeyen bir takımı yenmenin takımının özgüveni...

Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, 47 maçtır yenilmeyen bir takımı yenmenin takımının özgüveni açısında önemli olduğunu söyledi.

Fenerbahçe karşısında aldıkları galibiyetin ardından Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynayacakları Trabzonspor karşılaşmasına kilitlenen Medical Park Antalyaspor, antrenmanlarına devam ediyor. Antrenman öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan başarılı teknik direktör Özdilek, 47 maçtır yenilmeyen bir takımı yenmenin takımının özgüveni açısında önemli olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Savunma yaparak Kadıköy'den puan almanın mümkün olmadığını, oyun anlayışlarını topun rakip sahada bulunması üzerine kurduklarını söyleyen Özdilek, oyuncularının iyi futbol ortaya koyarak kazandıklarını ifade etti. Haklı bir galibiyet aldıklarını belirten Özdilek, Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetin ardından övgü aldıklarını, ancak bunun abartıldığını ifade etti.

"Sonucunda bir maç kazandık. Kazandığımız için mutluyuz. Bugün itibariyle başardığımız hiçbir şey yok." diyen Özdilek, ligin kalan sürecinde işlerinin daha zor olduğunu dile getirdi.

Alınan galibiyetin ardından hedef takım konumuna geldiklerini belirten Özdilek, "Önümüze gelecek her türlü hedefe sonuna kadar gitmek için mücadele edeceğiz. 4 haftadır kazanan bir takım olmak çok önemli ve mutluluk verici. Bizim asıl amacımız oyun ve skor istikrarını korumak. Zor kaybeden ve kazanmayı alışkanlık haline getirmeyi amaçlayan bir takım olmayı istiyoruz." dedi.

Ligin kalan kısmında ortaya koydukları oyun ve aldıkları puan ortalamasının beklenilenin üstünde olduğunu kaydeden Özdilek, bu tabloyu bu kadar çabuk yakalamayı tahmin etmediğini söyledi. Alınan galibiyetlerin ardından 'taraftarlarda şampiyonluk beklentisi oluşmaya başladığının hatırlatılması üzerine Özdilek, "Şampiyonluk için çok erken. Çok da hayalci olmamak lazım. Gerçekçi hedeflere soyunmak lazım. Önümüze gelebilecek her türlü hedefe hazırlıklıyız. Bunun için savaşacağız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Eyüpspor maçına hazırlandıklarını söyleyen Özdilek, bu tür müsabakaların sürprize açık olduğunu ve hatayı kabul etmediğini ifade etti. Özdilek, karşılaşmadan üstün ayrılarak kupadaki iddialarını sürdürmeyi istedikleri kaydetti.

Kırmızı - beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak Trabzonspor karşılaşmasını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek, yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: