Mehmet Özdilek: Ankaragücü karşısında haklı galibiyet aldık

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Ankaragücü karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ifade etti....

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Ankaragücü karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını ifade etti.
Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Medical Park Antalyaspor, evinde Ankaragücü’nü 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası basın toplantısı yapan Mehmet Özdilek, kandıkları için mutlu olduğunu, bu tür müsabakalarda erken golü bulamadıkları için zorlandıklarını kaydetti.
Ankaragücü, maçının kazanılması gereken bir karşılaşma olduğunu hatırlatan Özdilek, “Üstün oynayan bir takım görüntümüz vardı haklı bir galibiyet oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Sadece bir maç kazandık. Kazanılması gereken bir maçtı önümüzde çok önemli iki maç var burada iki maçta alabildiğimiz puanları almak istiyoruz.” dedi.
Özdilek, karşılaşmada zaman zaman seyircilerin tepkisini ise hoş karşılamadığını, ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya kaldıklarını vurguladı.
Kırmızı - beyazlı tecrübeli futbolcu Ali Tandoğan, maçı kazandıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Tandoğan, Ankaragücü maçıyla iç saha galibiyetlerine devam ettiklerini, bu 3 puanları deplasmanda da almak istediklerini ifade etti.
Antalyaspor’un Brezilya asıllı oyuncusu Tita’da, golü son dakikalarda da olsa buldukları için mutlu olduklarını açıkladı.

Reklam
Reklam

ZİYA DOĞAN: KARŞILAŞMA ANTALYASPOR’UN HAKKIYDI
Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan, bugünkü karşılaşmanın Medical Park Antalyaspor’un hakkı olduğunu söyledi. Bugün rakibe çok fazla gol pozisyonları verdiklerini ifade eden Doğan, şöyle konuştu:
“Onlar gol olsa her şeyi karşılayabilirdik. Defalarca çalışmamıza rağmen defanstan çıkarken topu kaptırdık ve golü yedik. İki haftadır futbolcularım ne düşünüyorsa golü kendileri atmak istiyor. Bu da büyük bir tecrübe eksikliğinden kaynaklanıyor.”
Rakip takımların bütün maçlara kendilerinden bir gün fazla dinlenerek geldiğini kaydeden Doğan, Antalya deplasmanında en azından bir puanı hak ettiklerini söyledi. Doğan sözlerini şöyle tamamladı:
“En az bir puanı hak ettik. Bugün kimin hakkıydı derseniz galibiyet Antalyaspor’un hakkıydı. Sahada 4 futbolcu ikinci kez a takımla maça çıkıyor. Bu kadar özveri ile oynayıp kaybettiğimiz maç sayısı da fazla en az bir beraberlikle de dönebilirdik. Bütün amacımız iki maçta 4 puan almaktır. Yapacağımız önemli transferlerle mücadele en iyi şekilde devam etmek istiyoruz.”
Sarı - lacivertli ekibin oyuncularından İshak, ilk yarı pozisyon vermediklerini, son dakikada yedikleri golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldıklarını hatırlattı. İshak, ligin ilk yarısında kalan son iki maçında kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.
Ankaragücü’lü genç oyuncu Gökhan da, Antalya’ya puan ya da puanlar almak için geldiklerini fakat son dakikalarda gol yedikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz