Mehmet Özdilek: Birinci olmak için mücadelemizi sürdüreceğiz

Kayserispor’u yenin Medical Park Antalyaspor’un teknik direktörü Mehmet Özdilek, kupada birinci olmak için mücadeleye devam...

Kayserispor’u yenin Medical Park Antalyaspor’un teknik direktörü Mehmet Özdilek, kupada birinci olmak için mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arvaledze de, ligin en tecrübeli futbolcularına karşı yenildiklerini söyledi.

Spor Toto Kupası 5. hafta karşılaşmasında Kayserispor Medical Park Antalyaspor’u ağırladı. Karşılaşma konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonrası bir değerlendirme yapan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek, her iki takım oyuncularını ortaya olumlu futbol koydukları için tebrik etti.

Reklam
Reklam

Yoğun lig maçından sonra kupa maçı oynamanın kendileri için oynamayan futbolcuları görme adına iyi olduğunu belirten Özdilek, “Ancak diğer taraftan da oyuncularımız çok yoruldu. Tek tesellimiz sakatlığın olmaması. Kazanmak güzeldi. Önümüzdeki hafta Gençlerbirliği ile oynayacağız. Birinci olmak için mücadeleye devam edeceğiz.” dedi.

Medical Park Antalyasporlu futbolcu Hüseyin Atalay da, “Mücadelesi yüksek bir maç oldu. Deplasmanda kazanmak güzeldi, oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kupada iddialı bir takımız. Önümüzdeki hafta kendi evimizdeki maçı kazanmak istiyoruz.” diye konuştu.

Murat Keser de, “İlk yarıda istediğimiz oyunun oynamadık diye düşünüyorum. İkinci yarıda rakip bize daha çok baskı yaptı. Neticesinde kazandığımız için mutluyuz. Grubu birinci olarak bitirmek itiyoruz.” diye konuştu.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arvaledzede, "Aslında kayseri medyasına bir sezonda neler yapıp yapamadığımız anlatmak istiyordum. Oyuncular için önemli olan genç oyuncuların bu tecrübeyi yaşamasıydı. Seyircinin fazla alkışı bile onları etkiliyor. Çok basit bir hatayla geldi gol. Sonuç iyi değil ama o riski alıyoruz. Pozisyon bulduk. Bir şanssızlık varsa bu sezon bu son maç örnek oldu. Ligin en tecrübeli oyuncularına karşı oynadılar.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kayserisporlu Okay da, Özellikle ikinci yarı daha çok pozisyon bulduk. Hatayla gol yedik ama bizim görevimiz bu hatayı telafi etmekti. Ama olmadı.” dedi.

Kamil Ahmet Çörekçi ise, “İyi bir maçtı. Bizim için iyi bir şanstı. Top daha fazla bizde kaldı. Bizim hatamızla Antalya kazandı.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: