Mehmet Özdilek: Düşüncemiz puan ya da puanlar almak

Spor Toto Süper Lig’in 4. hafta maçında yarın Fi-YAPI İnönü Stadı’nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan...

Spor Toto Süper Lig’in 4. hafta maçında yarın Fi-YAPI İnönü Stadı’nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Medical Park Antalyaspor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, İstanbul’a puan ya da puanlar almaya geldiklerini söyledi.
Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş’la yapacağı 4. hafta karşılaşması için İstanbul’a 1 saat rötarlı geldi. Atatürk Havaalanı’nda Cihan Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan teknik direktör Mehmet Özdilek, ligde kolay mücadele olmadığını belirterek, “Takımların hepsi birbirinden zorlu. Rakibimiz de ligin önemli takımlarından biri. Geçen hafta biz kaybettik onlar da kazandı. Buraya gelirken düşüncemiz puan ya da puanlar almak. Bunu yapabilecek gücümüz de var.” diye konuştu.
Lige iyi başladıklarını dile getiren Mehmet Özdilek, bu başarılarını devam ettirmek istediklerini kaydederek, “Yarın oynayacağımız oyundan büyük keyif alacağız bu keyfi izleyenlere de vermeye çalışacağız.” şeklinde konuştu.
Beşiktaş’ta kart cezası nedeniyle Quaresma'nın yarın forma giyemeyecek olmasını da değerlendiren Özdilek, “Futbolda avantajlar dezavantajlar düdük çaldıktan sonra başka farklı yerlere gidebiliyor. Beşiktaş çok geniş bir kadroya sahip. Eksik olarak değerlendiremeyiz. Bizde de eksikler var; hiçbir zaman bunu mazeret olarak ortaya dökmedik.” ifadelerini kullandı.
Özdilek, son olarak Beşiktaş’ın güçlü ve zayıf yönleri olduğunu belirterek, “Bunların önlemlerini aldık. Umarım sahada her şey istediğimiz gibi gelişir.” dedi.

Reklam
Reklam

NECATİ: PUAN YA DA PUANLARLA DÖNERSEK BİZİM İÇİN ÇOK İYİ OLUR
Medical Park Antalyaspor’un golcü futbolcusu Necati Ateş ise İstanbul’dan puan ya da puanlarla dönmelerinin kendileri için çok iyi olacağını söyledi.
Necati, Beşiktaş karşısında hedefleri doğrultusunda önemli bir maça çıkacaklarını da belirterek, ''Zor bir deplasman. Beşiktaş maçına hafta içi iyi hazırlandık. İnşallah buradan güzel bir neticeyle dönüp tekrar bir seri yakalamak istioruz. Bu da bizim için bir başlangıç olacak. Gerçekten iyi ve kaliteli bir takımız. Hedeflerimiz doğrultusunda önemli bir maça çıkacağız. Buradan puan ya da puanlarla dönersek bizim çok iyi olur.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz