Mehmet Özdilek: Haklı Bir Galibiyet Aldık

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 3 haftadır kaybettiklerini, bu anlamda maçın önemli olduğunu...

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 3 haftadır kaybettiklerini, bu anlamda maçın önemli olduğunu söyledi. Özdilek, haklı bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında kendi sahasında Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup eden Medical Park Antalyaspor kötü gidişe son dur dedi. Karşılaşma sonu maçı değerlendiren Mehmet Özdilek, 3 haftadır kaybettiklerini hatırlattı. Bu maçın takımın kendisine gelmesi adına önemli olduğunun farkında olduklarını belirten Özdilek, haklı bir galibiyet aldıklarını ifade etti. Zaman zaman strese kapılarak oyundan koptuklarını belirten Özdilek, "İkinci yarı 3. golü bulduktan sonra 5'i yakalayacağız diye düşündüm. Ama stres baskı buna engel oldu. Yukarılarda olmak adına kazanmak önemliydi. Haklı bir galibiyet aldık. Bundan sonra olumlu olacak diye düşünüyorum. Takım bugün kazanmayı çok istedi." dedi.

Reklam
Reklam

Kırmızı beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Emre de, önemli bir maçtan 3 puan almak için istediklerini ve bunu başardıklarını söyledi. Üzerlerinde stres olduğunu belirten Emre, "İyi mücadele ettik. Takım olarak üstleri hedefliyorduk 3 puan alarak yukarılara tutunduk. Antalya'yı iyi yerlere getirmek istiyoruz." dedi.

Koray, elde ettikleri skor avantajını koruyamadıklarını bu nedenle son dakikalar geri çekildiklerini söyledi. Emre, iyi bir seri yakalayarak ilk yarıki başarılarını yakalamak istediklerini ifade etti.

ŞOTA ARVELADZE: ÖNEMLİ BİR 3 PUAN GİTTİ

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi. Önemli bir maçta, önemli bir puan kaybettiklerini belirten Arveladze, "Çok çabuk oldu 2-0. Maç senaryosu bunu göstermiyordu. 2-0'dan kurtulmak biraz zor geldi. İlk yarı bitmeden bir gol attık maça döndük. Bırakmadık aslında. İkinci golü de bulduk. İki üç pozisyonda kaleci iyi pozisyonlar çıkardı. Bu maçlar kader maçları olabilir. Stres etkiliyor. Son maçlar biraz zor olacak. Ama inşallah toparlayacağız. İyi bir dönüş yapmak istiyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Kasımpaşılı Şahin de, gelecek maçlarda daha iyi oynayarak 3 puan almak istediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: