Mehmet Özdilek: Karabükspor Maçı Bizim Için Kazanılması Gereken Bir Müsabaka

Medical Park teknik direktörü Mehmet Özdilek, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynayacakları Kardemir Karabükspor...

Medical Park teknik direktörü Mehmet Özdilek, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynayacakları Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ligde bulundukları sağlamlaştırma adına önemli olduğunu söyledi. Özdilek, Kardemir Karabükspor maçı için, “Kazanılması gereken bir müsabaka.” dedi.

Ligde zirve mücadelesine devam Medical Park Antalyaspor’da gözler Kardemir Karabükspor karşılaşmasında. Sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak Akdeniz temsilcisi sahadan galibiyetle ayrılarak ligdeki konumu sağlamlaştırmak istiyor. Haftalık olağan basın toplantısına katılan teknik direktör Mehmet Özdilek, Kardemir Karabükspor karşılaşmasının sürprizlere açık bir müsabaka olacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Özdilek, bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Kardemir Karabükspor maçının kazanılması gerenken bir müsabaka olarak gördüklerini, bulundukları yeri sağlamlaştırma adına bunun önemli olduğunu dile getirdi.

Sahada sürprizle karşılaşmamak istemediklerini aktaran Özdilek, “Bu ligin deplasmanda kontra atağı en iyi yapabilen, özellikle öndeki oyuncuların çok hareketli olmasından dolayı deplasmanda iyi neticeler alan bir takıma karşı oynayacağız. Evimizde iyi bir grafiğimiz var bunu sürdürmek istiyoruz. Hiçbir maç kolay değil. Sürprizlere açık bir karşılaşma ama biz sürpriz yaşamak istemiyoruz. Oyuncu zenginliği yüksek bir takıma karşı oynayacağız. Cezalı ve sakat oyuncularımız geri dönmeye başladı. Bunlar bizim için sevindirici. Tita ve Ömer dışında sakatımız yok. Ömer Perşembe günü burada olacak. Tita yarın ya da yarından sonra başlayacak.” dedi.

Deplasmanda oynanan Galatasaray karşılaşmasını da değerlendiren Mehmet Özdilek, oyun anlamında iki takımın da memnun olmadığını ifade etti. Sahaya çıkarken üretkenlik anlamında bu kadar geriye düşeceklerini tahmin etmediklerini belirten Özdilek, “20 haftalık periyotta üretme anlamında en zayıf kaldığımız maçlardan biriydi. Savunma anlamın pozisyon vermedik. Kendi hatamızdan 2 gol yedik. Üretkenlik anlamında iyi değildik bu bizi üzdü. Kendi hatalarımızdan maç kaybettik.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

“DÖRT TAKIM ARASINDA BİR FARK YOK”

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ligin gelinin noktasından ilk 4 sıradaki takımların arasında puansallık anlamında bir farkı olmadığını belirtti.

Arada birer ikişer maçlık fark olduğunu anlatan Özdilek, “Bu mücadelenin içerisinde herkes olacak. Kafamda lig sonu için bir puan var umarım onu geçeriz. Geçen sene ilk yarıyı 21 puanda bitirdik, bu yıl 30 bitirdik. Beklentinin üzerinde. İkinci yarının çok zor olduğunu biliyoruz. Her takım takviye yapıyor, büyük takımlar hedeflerini ciddileştiriyorlar. Biz 4 yıllık süreçte en yüksek puanımız 49 puandı. Bu yıl rakamlar 50’nin üzerinde ilk 6’ın içene sokar bizi. Bulunduğumuz puan bugün itibariyle 3 puan daha olabilirdi. Gereksiz kayıplar oldu.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: