Mehmet Özdilek: Kupayı Kaldırmak Için Mücadele Edeceğiz

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bir üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını, bundan...

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bir üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını, bundan sonra kupayı kaldırmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Beşiktaş'ı 2-1 yenerek kupadan eleyen Medical Park Antalyaspor'da hedef kupa. Karşılaşma sonu maçı değerlendiren Teknik Direktör Mehmet Özdilek, en büyük övgüyü oyuncularının hakettiğini söyledi. Ortaya koydukları mücadeleden dolayı futbolcularını tebrik eden Özdilek, kupada son 8'e kalmanın önemli olduğunu söyledi. Sahaya, Beşiktaş'ın karşısına kolay maç olmayacağının bilinciyle çıktıklarını kaydeden Özdilek, ligdeki mücadelenin rövanşını oynadıklarını ifade etti. Rahat bir maç oynadıklarını belirten Özdilek, maçın başından sonuna kadar her istediklerini yaptıklarını söyledi. Pozisyonları cömertçe harcadıklarını anlatan Özdilek, "Tek maç usulü olduğu için hatanın telafisi olmuyor. O bilinçle dikkatli bir şekilde oynadık. Sahada ne istediğini bilen, turu çok fazla arzulayan bir Antalyaspor vardı. Tur atlamak bizi mutlu etti. Umarım aynı başarıyı bundan sonra da gösteririz. Kupayı kaldırmak için mücadele edeceğiz." dedi. Beşiktaş'a karşı camiye ve kişisel olarak bir şansızlığı olduğunu belirten Özdilek, "Futbolda bu tür durumlar olabiliyor. Her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Rakibin kim olduğuna bakmıyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Kırmızı beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Murat Duruer, maçı kazanarak tur atlamayı hakettiklerini söyledi.
Ömer Şişmanoğlu da, Beşiktaş karşısında iyi bir oyunla galibiyet aldıklarını belirtti.

SAMET AYBABA: AMAÇSIZ BİR TAKIM GİBİYDİK

Medical Park Antalyaspor'a 2-1 mağlup olarak kupadan elenen Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, oyuna çok kötü başladıklarını, Beşiktaş takımı olarak daha çok istemeden, daha çok koşmadan, rakibe baskı kurmadan hiçbir maçı kazanamayacaklarını futbolcularına daha önce söylediğini ifade etti. Rakibe çok pozisyon verdiklerini kaydeden Aybaba, girdikleri pozisyonları da değerlendiremediklerini söyledi. Ayababa, amaçsız, temposuz bir takım gibi sahada dolaştıklarını ifade etti. Kupa'dan elendikten sonra lige konsantre olmak mecburiyetinde kaldıklarını kaydeden Aybaba, "Lig'de başarılı bir çizgiye yerleşmek gibi mecburiyetimiz oldu. Lige dönüp önümüzdeki maçları tek tek kazanıp ligi en iyi yerde bitirmemiz gerekiyor. Kupa maçlarına iyi konsantre olamadık. Daha önceki maçlarda zor tur atladık. Takım halinde yorgunuz. Takımımızın kadrosu belli. Maçları çok baskı altında oynuyoruz. Oyuncularımdan yine de memnunum. Onları suçlayacak değilim. Futbol bu, sadece kötü günümüzdeydik." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Siyah-beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Holosko da, Medical Park Antalyaspor'un kendilerinden daha iyi oynadığını söyledi. Holosko, yenilgiyi hakettiklerini söyledi. Sivok da, talihsiz 2 gol yediklerini, Antalyaspor'un güçlü bir takım olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: