Mehmet Özdilek: Necati Ateş konusu 1,5 yıldır başımızı ağrıttı

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Necati Ateş konusunun 1,5 yıldır kırmızı-beyazlı caimanın başını...

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Necati Ateş konusunun 1,5 yıldır kırmızı-beyazlı caimanın başını ağrıttığını söyledi. Özdilek, Ateş'e 2,5 yıldır yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ederek yeni takımı Galatasaray'da başarılar diledi.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Medical Park Antalyaspor, cumartesi günü oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mehmet Özdilek, dün oynadıkları Galatasaray maçında soğuk bir akşam olmasına rağmen futbol anlamında sıcak bir gece yaşadıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Galatasaray deplasmanında maç öncesi 1 puanın iyi olacağı düşüncesinde olduklarını kaydeden Özdilek, "Ama oyuna bakıldığı zaman 3 puana dönecek şansları yakaladık. Son 20 dakika final paslarını doğru tercih olarak yapabilseydik, 3 puanla dönmemiz içten değildi. Liderden alınan 1 puan çok önemli. Oyuncularımı bu anlamda tebrik ediyorum." dedi.

Galatasaray maçından sonra da 4 Şubat Cumartesi günün saat 16.00'da Trabzonspor'a karşı mücadele edeceklerini belirten genç teknik adam, zorlu bir süreci başarıyla geçtiklerine inandığını, liderden puan aldıklarını, Trabzonspor maçından da galibiyet alacaklarına inandığını açıkladı.

‘NECATİ KONUSU 1,5 YILDIR BAŞIMIZI AĞRITTI’

Ligde transferin son günü golcü oyuncuları Necati Ateş'in Galatasaray'a transfer olmasını değerlendiren Özdilek, 2,5 yıldır bu oyuncunun kendilerine ciddi hizmet ettiğini, sarı - kırmızılı camiadan son gün gelen teklifin daha önce olmasının kendileri için daha sağlıklı olabileceğini hatırlattı.

Necati'nin de kafasının karışmasının çok doğal olduğunu açıklayan Özdilek, bu sebepten dolayı kadroya almadığını beliterek, "Necati'nin de tercihi gitmekten yana olduğu için ona da saygı duyduk. Bu saatten sonra Antalya'ya yaptığı hizmetten dolayı Necati'ye teşekkür ediyoruz. Galatasaray'da başarılar diliyoruz.'' ifadelerini kullanarak, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

''Biz önümüze bakıyoruz. Giden oyuncu ile ilgili hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek gerekirdi biz de ettik. Bizde Necati'yi bırakmak gibi bir düşünce yoktu. Başımızda ağrıdı. 1,5 yıldır ciddi yorulduk. sonucunda biz iyi şeyler yapmaya devam edeceğiz. Son gün olmasına rağmen bünyemize 3 de oyuncu kattık."

ORKUN UŞAK ANTRENMANDA

Medical Park Antalyaspor'un bugünkü antrenmanında Galatasaray maçında ilk 11'de oynayan oyuncular düz koşu yaparken, yedek ve kadroda olmayan oyuncular açma germe çalışması ve kondisyon çalışması gerçekleştirdi.

Transferin son gününde kadrolarına dahil edilen, Orkun Uşak bugünkü antrenmana katılırken, Sinan Kaloğlu ve Jaba kontrolleri olduğu gerekçesiyle idmanda yer almadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz