Mehmet Ruhi Onur, editör yardımcısı oldu

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi, Uluslararası Genitoüriner Radyoloji kitabının editör yardımcısı oldu.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Ruhi Onur, Springer yayınevi tarafından basılarak, 2013 yılında piyasaya sunulacak olan “Genitoüriner Radyoloji” kaynak kitabında editör yardımcısı oldu ve yazarları arasında yer aldı.

Genitoüriner Radyoloji (Genitourinary Radiology: Kidney, Bladder and Urehra) ve (Genitourinary Radiology: Male Genital Tract, Adrenal and Retroperitoneum) kaynak kitabında, Genitoüriner sistemin radyoloji ve patolojisinin toplandığı kitap; kendi alanında ilk olma özelliği taşıyor.

Reklam
Reklam

Bu uluslararası kitabın editörlüğünü kendi alanlarında duayen kabul edilen, Prof. Dr. Vikram Dogra (Rochester University Radyoloji Departmanı) ve Prof. Dr. Gregory MacLennan (Case Western University Cleveland Clinic Patoloji Departmanı) yaptı.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Ruhi Onur, kitap içerisinde yer alan 28 bölümün 6’sının yazarları arasında yer alarak büyük bir başarı gösterdi.

Piyasaya çıkacak olan kitabın diğer bölümleri Türkiye, ABD ve İtalya’da bulunan akademisyenler tarafından hazırlandı.

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü olarak, başarılı çalışmaları ile Fırat Üniversitesi ismini tüm dünya’da duyuran, Fırat Üniversitesi Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı Öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Ruhi Onur’u başarılı çalışmalarında dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: