Mehmet Topsakal Ortaokulu “tarihe Saygı” Gezileri Yapıyor

Malatya’da eğitim veren Mehmet Topsakal Ortaokulu, “Tarihe Saygı” temalı çalışmaları kapsamında, öğrencilere tarihi geziler yaptırıyor.Sağlıklı...

Malatya’da eğitim veren Mehmet Topsakal Ortaokulu, “Tarihe Saygı” temalı çalışmaları kapsamında, öğrencilere tarihi geziler yaptırıyor.

Sağlıklı kişiliğin temel taşlarını oluşturan toplumsal değerler konusunda, öğrencilerin kazanımlarını ve farkındalık düzeylerini artırmayı amaçlayan Malatya Değerler Eğitimi Projesi (MADEP) kapsamında “Tarihe Saygı” temalı bir çalışma başlatan Mehmet Topsakal Ortaokulu, Atatürk Evi ve Malatya Müzesi'ne gezi düzenledi.

Öğrencilerin tarihini yakından tanımalarını ve tarihi değerler noktasında daha da bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen gezilerin, devam edeceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: