Mehmet Uzun Özel İdare Genel Sekreterliği Görevine Başladı

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevinden yaklaşık 10 ay önce alınarak başka bir göreve...

Karabük İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevinden yaklaşık 10 ay önce alınarak başka bir göreve atanan Mehmet Uzun, İdare Mahkemesine açtığı davayı kazanarak aynı görevine geri döndü.

Göreve başlar başlamaz, sabah erken saatlerde ilk olarak tüm Müdürlerle toplantı yapan Genel Sekreter Mehmet Uzun, ardından kendisini ziyarete gelenleri ağırladı.

Genel Sekreter Mehmet Uzun, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, kimseye kırgın olmadığını söyleyerek, “ 33-34 senedir yoğun tempo ile çalışıyorum.10 ay izin gibi oldu. Hakkımızda böyle bir karar verildi. Kaldığım yerden çalışmalarıma devam edeceğim. Kimseye kırgın değilim. Siyasetin olduğu yerlerde bu tür olaylar olacaktır. Makul karşılıyorum. Vekillerimiz, Sayın Mehmet Ali Şahin ve Osman Kahveci’nin talimatları doğrultusunda görevimizi devam ettireceğim” dedi.

Reklam
Reklam

Başlatılan tüm projelerin aynen uygulanacağını belirten Uzun, “Benden önceki yaptı, diye asla bırakmayacağım. Tüm uygulamalar aynen devam edecektir. Zaten Meclisin aldığı kararları uygulamama gibi bir lüksümüz olamaz. Meclis ne karar aldıysa yapmak zorundayız. Bizde bu projelere neler katabiliriz, bunun çalışması içinde olacağız” diye ifade etti.

Diğer yandan köy muhtarları da topluca Genel Sekreter Uzun’u ziyaret ederek hayırlı olsun dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz