Mehmet Yeşil Kadir Gecesi'ni kutladı

CHP Akdeniz Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Yeşil, Mersin’li vatandaşların Kadir gecesini kutlayarak, Kadir Gecesi mesajı yayınladı.

Başkan adayı Yeşil yayınladığı kutlama mesajında, “Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bu manevi atmosferde bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.

İnsanları karanlıktan aydınlığa çıkaran, doğru yolu gösteren ve Peygamber Efendimizin en büyük mucizelerinden biri olan Kur´an-ı Kerim, bu gecede inmeye başlamıştır. Tırmanan iç ve dış sorunlarımızın çözülebilmesi için ülkemiz insanlarını ötekileştirmemeliyiz, zorlukları birlikte aşma iradesini göstermeliyiz ve umutlarımızı canlı tutmalıyız.

Reklam
Reklam

Bu itibarla vatandaşlarımızın mübarek Kadir Gecesi'ni en içten duygularımla tebrik eder, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa esenlikler getirmesini dilerim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: