Mehmetçiğin Helikopterle Hastaneye Ulaştırdığı Hastalar

ŞIRNAK (A.A) - Beytüşşebap ilçesi Mezra beldesinde yolun kapalı olması nedeniyle askeri helikopterlerle Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 20 günlük bebek

ŞIRNAK (A.A) - Beytüşşebap ilçesi Mezra beldesinde yolun kapalı olması nedeniyle askeri helikopterlerle Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 20 günlük bebek ve 78 yaşındaki Şirin Timur'un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

  1. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na bağlı helikopterle önceki gün Şırnak'a getirilen hastaların Şırnak Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor.

    Karın ağrısı şikayeti ile nefroloji servisinde tedavi altına alınan Şirin Timur, AA muhabirine helikopterle kendilerini hastaneye yetiştiren yetkililere teşekkür ettiğini dile getirerek, "Allah devlete ve millete zeval vermesin" dedi.

    Şirin'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Acil Tıp Uzmanı Oğuz Küçükyılmaz, karın ağrısı şikayeti ile hastaneye yatırılan Timur'un yapılan muayenesinde akut böbrek yetmezliği rahatsızlığının tespit edildiğini söyledi. Hastanın tedavisine hemen başlandığını belirten Küçükyılmaz, şöyle dedi:

    "İlk değerlendirmemizde kardiyak herhangi bir probleminin olmadığını tespit ettik. Yapılan tetkikleri neticesinde de akut böbrek yetmezliği ile uyumlu sonuçlar elde ettik. Mide ağrısına yönelik tedavilerini başladık. Kalp doktorlarımız genel cerrahi uzmanlarımız değerlendirdikten sonra nefroloji konsolide edip ilgili tedavilerini acilde başlayıp servisimize aldık. Hastamızın durumu iyi."

    Öte yandan yine Mezra beldesinden getirilen 20 günlük bebeğin çocuk servisindeki tedavisinin sürdüğü ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

    Muhabir: Cafer Balık-Şaban Yılmaz/Özgür Ayaydın

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: