Mehmetçik Vakfı'ndan Cem Yılmaz'lı kutlama

ANKARA (ANKA)- Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şehit ve gazileri ile onların yakınlarının önemli desteği noktası olan Mehmetçik Vakfı önümüzdeki günlerde 25'inci kuruluş yıldönümünü kutlayacak.

Kutlamada, Faruk Saraç Sarı Zeybek defilesini sunacak. Muazzez Ersoy'un konser vereceği kutlamada ünlü komedyen Cem Yılmaz da sahne alacak.
Vatanın ve ulusun güvenliği için şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını yitiren askerlerin ailelerine ve gazi Mehmetçiklere umut olan TSK Mehmetçik Vakfı 25'inci yaşını kutluyor. Mehmetçiğin bakmakla yükümlü olduğu yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklere sosyal ve ekonomik destek sağlamak, çocuklarına öğrenim yardımı yapmak amacıyla, 17 Mayıs 1982'de kurulan vakıf, bu yılki kuruluş yıldönümü etkinlikleri belli oldu.

Reklam
Reklam

Biletix satış noktalarından biletleri satılacak kutlama törenlerinde ilk olarak ünlü modacı Faruk Saraç tarafından hazırlanan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün üniforma ve sivil kıyafetlerinin sunulduğu Sarı Zeybek defilesi, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın gösterisi ve Türk Sanat Müziği'nin önemli sesi Muazzez Ersoy bir konser verecek.