Meireles ateşledi

Kırmızı kart sonrası takımını yalnız bırakan Portekizli oyuncunun bir köşede başı önünde sessizce oturduğunu gören takım arkadaşları bu duruma çok üzüldü ve Meireles’in çevresinde toplanarak, “İkinci yarıda herkes iki kişilik oynayacak, yokluğunu hissettirmeyeceğiz” dediler.

Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda nefesleri kesen Fenerbahçe-Beşiktaş maçının devre arasında sarı-lacivertli ekibin soyunma odasında duygu dolu anlar yaşandı.

30. dakikada gördüğü kırmızı kartla arkadaşlarını yalnız bırakan ve oyunun gidişatına ciddi bir etki yapan Raul Meireles’in bir köşedeki yalnızlığı Fenerbahçeli futbolcuları derinden etkiledi. Tüm oyuncular bir anda başını yerden kaldırmayan, üzüntüsü her halinden belli olan Portekizli yıldızın etrafında toplandılar. Takım arkadaşlarını teselli etmeye ve moral vermeyen çalışan sarı-lacivertli oyuncular, futbolun içinde bu tip durumların her zaman yaşandığını belirterek, “İkinci yarıda senin için de mücadele edeceğiz. Herkes iki kişilik oynayacak. Yokluğunu hissettirmeyeceğiz. Maçı bırakmayacağız” diye bağırdılar.

Reklam
Reklam

Bu birlik ve beraberlik takımı adeta ateşledi, devreye yenik giren Fenerbahçe’nin havası bir anda değişti. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da motivasyonu artıran konuşması adeta dibe vuran sarı-lacivertli ekibi biraz daha kamçıladı.

Özel teşekkür

İkinci yarı soyunma odasında verilen söz tutulmuş, her oyuncu adeta iki kişilik oynamaya başlamıştı. Kuyt’ın beraberlik golüne en çok sevinen ise Meireles oldu. Portekizli oyuncu, kırmızı kart sonrası oyun kenarına gelirken kendisine moral vermeye çalışan Hollandalı yıldıza maç sonrası özel bir teşekkür sundu. (milliyet)