Mekke'ye helal sex shop!

Helal sex shop için düğmeye basıldı.

Helal sex shop için düğmeye basıldı

Arapça Haber Portalı Alyaoum24'te yer alan e Huffington Post, Daily Mail gibi bir çok uluslararası haber sitesinin de yer verdiği habere göre Suudi Arabistan'da, ülkenin ilk helal sex shop'unu açmak için düğmeye basıldı.


Mekke'de açılacak olan sex shop için ülkenin din adamlarından "helal” fetvası almak için görüşmeler yapıldığı belirtiliyor.


Dünyanın ilk helal sex shop'larının bulunduğu Hollanda'da helal sex shop mağazası bulunan Abdülaziz Aouragh isimli bir işadamı tarafından açılması planlanan sex shop'un açılabilmesi için din adamlarına, karı-koca arasındaki cinsel diyaloğu güçlendireceğini anlatması için fetvalar bekleniyor...

Reklam
Reklam

Fakat elbette Müslüman bir ülkede açılacak olan helal sex shop'un da bazı kuralları var.


Örneğin bu sex shop'ta İslamiyet tarafından yasaklanan vibratörler satılmayacak. Faslı işadamı Aouragh, Hollanda'daki mağazasının satışlarının büyük bölümünün internetten yapıldığını söylemişti.


Müslüman ülkeler arasında ilk açılan helal sex shop ünvanını 2013 yılında Türkiye'de Haluk Murat Demirel tarafından açılan online helal sex shop mağazası elinde bulunduruyor.


Türkiye'de kurulan ve dünyanın ilk "Helal Seks Shop” olarak nitelenen internet sitesi, yurt dışında da ilgi uyandırdı. Sitenin haber olduğu BBC, günde 50 bin kadar kişi tarafından ziyaret edildiğine, müşterilerin yüzde 45'inin kadın olduğuna dikkat çekti.


Bir erkek ve başörtülü bir kadın siluetleri ayrı ayrı gösteriliyor” sözleriyle girdiği haberinde "Siteye girenler, erkek ve kadınlar için ayrı ayrı sayfalara yöneltiliyor. Geniş yelpazede kondomlar, masaj yağları, spreyler ve kokular sunuluyor” dedi.


"MÜSTERİLERİN YÜZDE 45'İ KADIN"

Sitenin yarattığı tartışmaların tanıtımına büyük katkıda bulunduğuna dikkat çeken BBC, sitenin günde 50 bin kadar tıklandığını, şimdiye kadar müşterilerin yüzde 45'inin kadın olduğunu da anlatılıyor..

Reklam
Reklam

"Türkiye'de sosyal medyada Helal Seks Shop yoğun, zaman zaman dalga geçen, grafik tartışmalara konu oluyor, bunların büyük bir kısmı burada tekrarlanamaz” sözlerini de kullandı.




Seks konusunda kafamızın karışık olduğunun kanıtı

Her konuda olduğu gibi seks konusunda da yine kimseciklere bir şeyler diyememiş ve konuyu en sağlam(!) sırdaşımız olan Google'a sormuşuz.


İşte Google'a seks hakkında sorulan ilginç sorular…