Mekteplioğlu’ndan Tarık Akan'a Tepki

AK Parti Manavgat ilçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, Nazım Hikmet parkının açılış töreninde konuşma yapan ünlü...

AK Parti Manavgat ilçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, Nazım Hikmet parkının açılış töreninde konuşma yapan ünlü oyuncu Tarık Akan’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 'Recep' diye hitap etmesine tepki gösterdi.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde CHP'li belediyenin yaptırdığı Nazım Hikmet Parkı'nın açılışında konuşma yapan Tarık Akan, "Eskiden Kenan Evren'in adı her yerde vardı. Şimdi hiçbir yerde yok. Ama şimdi baktığım zaman Recep'in adı her yerde. O da bir gün olmayacak hiç bir yerde" demişti.

Reklam
Reklam

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, sinema sanatçısı Tarık Akan'ın Nazım Hikmet Parkı açılışında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 'Recep' diye hitap etmesini kınadı.

Mekteplioğlu, "Tarık Akan'ın söylediği sözler ülke gerçeğiyle bağdaşmamaktadır. Halkımız partimizi seviyor ve 3 dönemdir tek başına iktidara taşıyor. Halkla kucaklaşmayanlar AK Parti'nin 3 defa tek başına iktidara gelmesini içine bir türlü sindiremiyor. Kendilerini ülkemizin mutlak sahibi zannetmeye devam eden ve milletimizin oy kullanan her iki seçmeninden birisinin oyunu alan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini kullanırken alaycı bir üslup sergileyen sanatçının tutumu sadece açılışa katılan çok az sayıdaki katılımcıyı mutlu edecektir" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz