Melek Balbay'a Anneler Günü Sürprizi

Balbay'a Özgürlük Girişimi İzmir Topluluğu, Silivri Cezaevi'nde bulunan CHP Milletvekili Mustafa Balbay'ın Aydın'ın Nazilli ilçesindeki...

Balbay'a Özgürlük Girişimi İzmir Topluluğu, Silivri Cezaevi'nde bulunan CHP Milletvekili Mustafa Balbay'ın Aydın'ın Nazilli ilçesindeki baba ocağına 'Anneler Günü' ziyaretinde bulundu. Balbay'a Özgürlük Girişimi İzmir Sorumlusu Gürol Saygı, Balbay'ın annesi Melek Balbay'a bir plaket verirken, kadınlar ise 'Anneler Günü' hediyesi başörtüsü verdi.

İzmir'den sabah saatlerinde hareket eden Balbay'a Özgürlük Girişimi üyelerini Nazilli’de, amca Kamil Balbay karşıladı. Ziyaretçilerden biri Mustafa Balbay'a seslenip, “Mustafa bizim oğlan, babanın evine geldik” dedi. 25 kişilik grup daha sonra ikinci katta oturan ailenin kaldığı daireye geçti. Fevzi Balbay ve Melek Balbay grubun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Girişimin İzmir Sorumlusu Gürol Saygı anne Melek Balbay'a bir plaket vererek, “Sizin Türkiye'nin her yerinde evlatlarınız var, bizler de sizlerin birer evladıyız. Bu nedenle sadece bu yıl için değil, son 5 yılın annesi olarak size bu plaketi taktim etmekten gurur duyuyoruz" dedi.

Gruptaki kadınlar, Melek Balbay'a başörtüsü hediye etti. Yaklaşık bir saat süren ziyaret sonrası grup Nazilli CHP İlçe Teşkilatı'na ziyarette bulunduktan sonra İzmir'e hareket etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz