Melek Mosso'dan Bodrum'da yeni yıl konseri! Yeni projesini açıkladı

Şarkıcı Melek Mosso, yılbaşı şenliği programı kapsamında Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne aldı. Mosso'nun konserine gelen binlere Bodrumlu şarkılara hep birlikte eşlik etti. Ünlü şarkıcı yeni yıldaki sürpriz projesini de açıkladı.

Bodrum Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında, Bodrum Belediye Meydanı'nda sahneye çıkan şarkıcı, gecede sevilen şarkılarını seslendirdi.

SUNİ KAR YAĞDIRILDI

Meydanı dolduranlar, Mosso'nun söylediği şarkılara eşlik ederek keyifli dakikalar yaşadı.


Meydanda zaman zaman suni karda yağdırıldı.

Konserde hayranlarına teşekkür eden Mosso, yeni yılın herkese sağlık ve şans getirmesi temennisinde bulundu.

SENFONİ ORKESTRASIYLA ARABESK PROJESİ GELİYOR

Konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Melek Mosso, “Pandemide her meslek grupları aynı sıkıntıyı çekti bizlerde çektik. Umarım 2022’de bu sağlıksız günler kaybettiklerimiz, üzüldüklerimiz geri kazanırız. İşimizle ilgili maddi manevi içimizden geçenlerle ilgili umarım herkesin istedikleri ve diledikleri gerçekleşir. 2022 yılında yeni singlelar gelecek birkaç tane üst üste ondan sonra da yaz boyunca da büyük bir projem var. Melek Mosso senfoni orkestrasıyla arabesk projesi olacak. Bunun ilk defa burada haberini veriyorum. Bodrum’da kesinlikle çıkmayı istiyorum, enerjinin yoğun olduğu bu şehirde insanlara seslenmek şarkı söylemek çok önemli. Bu gecede enerjiyi buradan alıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler: