Melih Gökçek oyunu Çankaya'da kullandı

ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 23. dönem milletvekili genel seçimi için oyunu Çankaya'da Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu'nda kullandı.

Gökçek, oy kullanmaya eşi Nevin Gökçek ve oğlu Osman Gökçek ile birlikte geldi. Oyunu kullandığı okul yöneticileri tarafından karşılanan Gökçek'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarla sohbet eden ve oyunu kullanacağı 1197 nolu sandıktaki görevlilere başarılar dileyen Gökçek, seçimlerin vatana ve millete hayırlar getirmesini diledi.

Reklam
Reklam

Bir gazetecinin niçin oyunuzu sandıkların açılmasına 1 saat kala kullandınız şeklindeki sorusu üzerine Gökçek, "Herkesin kendine göre bir geleneği var. Benim de geleneğim bu oldu. Hanımım ile birlikte geç saatte geldik" diye yanıtladı.

Nevin Gökçek ise, geç saatte gelmelerinin daha rahat olduğunu ifade ederek, seçimlerin Türkiye'ye hayırlar getirmesini diledi. Gazetecilerin su kesintileriyle ilgili soruları üzerine Gökçek, kesinti programının önümüzdeki haftanın sonunda düzenlenecek bir basın toplantısıyla halka duyurulacağını belirtti.