Melih Gökçek Satranç Şampiyonu Oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kendisiyle aynı adı taşıyan torunu Melih Gökçek, satrançta 240...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kendisiyle aynı adı taşıyan torunu Melih Gökçek, satrançta 240 yaşıtını geride bırakıp birinci oldu.

Minik Melih Gökçek, ‘Samanyolu Cup’ta kazandığı birinciliğin ardından Anadolu Satranç Turnuvası’nda da şampiyonluk kupasına elini uzattı. Torun Gökçek, 2 bin öğrenci ile ön elemesi yapılan turnuvada 240 oyuncuyu daha eledi. Gökçek aldığı birincilikle Ankara’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazandı.

Başkan Melih Gökçek’in oğlu Ahmet Gökçek’in çocuğu olan Melih Gökçek, özel okullar arası düzenlenen Anadolu Satranç Turnuvası’nda 3. sınıflar arasında başarıya ulaştı.
Torun Gökçek, başarısını başta dedesi Melih Gökçek ve ailesine daha sonra da hocası İlyas Karaibrahimoğlu’na armağan etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: