Melih Gökçek'e Sosyal Medya Üzerinden Tepki

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter'da bir kişinin 'Ankaragücü'nü siz düşürdünüz' demesi üzerine, "Saçmalama....

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter'da bir kişinin 'Ankaragücü'nü siz düşürdünüz' demesi üzerine, "Saçmalama. Şampiyonluğa oynayan kulübü biz kurduk. Pislik atacağına parayla slogan atanlara laf at." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankaragücü'nün Spor Toto 2. Lig'e düşmesinin ardından sosyal medyada kendisini suçlayanlara resmi twitter hesabından cevap verdi. Twitter'da bir kişinin 'Ankaragücü'nü siz düşürdünüz' ifadesini kullanmasının ardından Başkan Melih Gökçek, "Saçmalama. Şampiyonluğa oynayan kulübü biz kurduk. Pislik atacağına parayla slogan atanlara laf at." diyerek çıkıştı.

Reklam
Reklam

Başka bir kişinin 'Mutlu musunuz sayın başkan pireye kızıp yorganı yaktınız sevdamız aşkımız yaşama sebebimiz 2. Lig'e düştü' yorumu yapmasının ardından Gökçek, "Ya bir saçmalamayın lütfen. Biz mi bıraktık takımı, mahkeme kararıyla mı Cemal bıraktırdı? Deve kuşu misali kafanızı kuma gömmeyin." diye yazarak tepki gösterdi.

Aynı kişinin 'Takım başarılı olursa bunu siyaseten tahsil edecektiniz oy olarak ama beceremediniz. Kabul edin başkan spora girmeniz hataydı' demesi üzerine ise başkan Gökçek, "Türkiye'nin en büyük spor tesisini onun için mi yaptık? Ayıp ya." diyerek cevap verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: