Melih Gökçek'ten Kurultay Öncesinde CHP'ye Korsan Afiş Uyarısı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP’nin gelecek hafta yapılacak kurultay için korsan afişler asacağını...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP’nin gelecek hafta yapılacak kurultay için korsan afişler asacağını belirterek, "Hukuk devletinde bu durum yasak, toplatmam lazım, ama bunlar lüzumsuz suiistimal etmeye kalkacaklar biliyorum." diye konuştu.

TV 8’e konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP’nin önümüzdeki hafta yapılacak kurultay için afişler asacağını söyledi. Gökçek, "CHP Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkanı telefon açtı bana ve 'bilboardlara afiş asacağız' dedi. Ben de, 'siz her gün kurultay yapıyorsunuz, bu olmaz ki' dedim. Her defasında afişler ile kirletmeye gerek var mı? Benden izin alacaklar. Toplattıracağım tabii ki korsan afişlerini. 'Bilboard kiralayın öyle yapın' dedim. 'Yok efendim biz bedava yaparız' diyorlar. Toplatır mıyım bilmiyorum; ama gene laf ederler diye herhalde müsamaha edeceğiz. Hukuk devletinde bu durum yasak, toplatmam lazım; ama bunlar lüzumsuz suiistimal etmeye kalkacaklar biliyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ankara Alışveriş Festivali'nin başarılı olduğunu ifade eden Gökçek, "Ankara marka şehir olma noktasında tam hızla ilerliyor. ATO’nun rakamlarına göre; 25 lira ve üzeri yapılan alışveriş miktarı, geçen yılki aynı döneme göre cirolarda yüzde 31 artış var. Bu ilk senemizde süper bir rakam. Bu durum Alışveriş Festivali’nin yüzde 100 başarı sergilediğini gösteriyor. Bu konuda hasetten çatlayanlar var. Tabii ki CHP’li milletvekilleri. Ankara’da esnaf ferahladı. E tabii bundan kim kaybeder. CHP kaybeder." dedi.

Kadına şiddet uygulayan tek partinin CHP olduğunu öne süren Gökçek, "CHP’liler çarşaflı bir hanımefendinin saçını başını çektiler. Yenimahalle Belediyesi’ndeki ilçede kadınlardan 15 tanesine de dayak attılar. Kılıçdaroğlu Gebze’ye gitti ve korumaları bir hanımefendiyi tartakladılar. Yani bunun gibi birçok olay var. Sadece CHP’li erkekler değil bayanlarda kadınları tartaklıyor. CHP’de kadın düşmanlığı zirveye çıkmış vaziyette. CHP resmen kadınlara düşmanlık yapmaktadır.” dedi.

"SORUMLUSU ORADAKİ MÜTEAHHİTTİR"

Reklam
Reklam

Ankara’da metro inşaatının çökmesi üzerine bir vatandaşın hayatını kaybetmesi ile ilgili da açıklama yapan Gökçek; "Tabii ki çok üzüldük. Sorumlu sensin diyorlar. Anladım da benim görevim ne? İhale etmek, ihale ettikten sonrada tedbirleri al demek. Eğer tedbir alınmıyorsa sorumlusu oradaki müteahhittir. Artık CHP ölüm üzerinden siyaset yapmayı bırakmalı. Bu bir çirkinliktir.” diye konuştu.

CHP’nin belediye başkanları ile karşı karşıya gelirse hepsini de yeneceğini öne süren Gökçek, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kılıçdaroğlu bizim belediye başkanlarımız şöyle iş böyle iş yapıyor diyor. Yalan söylüyor. İsterse versin beni mahkemeye. O gün bir televizyonda Kılıçdaroğlu dedi ki: ‘Bizim büyükşehir belediye başkanları hadi dedi AK Parti’li belediye başkanları ile televizyona çıksınlar. Talimat vereceğim dedi. Ben de twitterdan hadi dedim bu sözünü unutma. Bakalım kimi atacaksın önüme dedim. Ama her zaman ki gibi Kılıçdaroğlu çark etti. Hangisini istiyorsan hemen karşıma çıkar dedim. Hatta yalnız başlarına da gelmeyebilirler 4 Belediye Başkanı birlikte gelsinler dedim. Hatta sende gel dedim. Ama yine tüydü gitti. Ben CHP’nin bütün belediye başkanları ile televizyona çıkarım ve hepsini de yenerim.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz