Melihat Gülses konseri gerçekleşti

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosunda, TRT Ses Sanatçısı Melihat Gülses katıldı.

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosunda, 26 Mayıs 2012 Cumartesi Günü verilen konsere konuk sanatçı olarak TRT Ses Sanatçısı Melihat Gülses katıldı.

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nda, 26 Mayıs 2012 Cumartesi Günü verilen konsere konuk sanatçı olarak TRT Ses Sanatçısı Melihat Gülses katıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu konserde koronun verdiği konserin ardından sahneye çıkan Melihat Gülses, söylediği eserlerle katılımcılara Klasik Müzikle dolu bir gece yaşattı.

Elazığ Valisi Muammer Erol’unda katıldığı gecede Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve Özuğur Grup Başkanı Muzaffer Demir’e katkılarından ötürü plaket verildi.

Reklam
Reklam

Periyodik, fuaye, eğitim ve özel konserine devam eden koro, 28 Mayıs 2012 tarihinde Ağın’da verecekleri Eğitim Konseriyle, öğrencileri Klasik Müzikle buluşturacaklar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: