Melike Hayallerine Kavuştu

Engelli aracına sahip olmak için uzun süre bekleyen Melike Çiçek hayallerine kavuştu.Doğuştan beden engelli olarak...

Engelli aracına sahip olmak için uzun süre bekleyen Melike Çiçek hayallerine kavuştu.

Doğuştan beden engelli olarak dünyaya gelen 17 yaşındaki Melike’nin imdadına Fox Tv çalar saat program sunucusu Fatih Portakal ve Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç yetişti. İstanbul Bahçelievler’de ikamet eden bedensel engelli Melike, uzun yıllar bir akülü aracı hayal etti. Araç için mavi kapak bile toplamaya başlayan Melike’nin bu isteğine Belediye Başkanı Ataç sessiz kalmayarak Melike’ye lojistik engelli aracı gönderdi.

Reklam
Reklam

Lojistik engelli akülü aracına kavuşan Melike, “Günlerim evde bilgisayar oynayarak ve Tv izleyerek geçiyordu. En büyük hayalim gezmek, dolaşmaktı. Bana akülü araç gönderen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve bu işe vesile olan Sayın Fatih Portakal’a çok teşekkür ediyorum“ dedi.

Anne Melike Çiçek ise, “Biz mavi kapak toplamaya başlamıştık, bir tesadüf sonucu sayın Fatih Portakal’ın aracılığıyla bu akülü sandalye meselesi çıktı. Ondan sonra belediye aracılığıyla bize ulaşıldı. Şu an sandalyemiz geldi, çok teşekkür ediyorum. Çok heyecanlı ve mutluyum, çocuğum için çok sevindim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz