Melikgazi, Asfaltlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bağpınar Mahallesinde yol yenileme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bağpınar Mahallesinde yol yenileme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile tüm yollarda asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bağpınar Bölgesinin son yıllarda büyük gelişme ve yapılaşma gösterdiğini ancak yolların yoğun kullanımdan dolayı deforme olduğunu ve bozulduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ''Eski adı ile ISBIDIN yeni adı ile Bağpınar Bölgemizde yol düzenleme ve asfaltlama çalışması gerçekleştirdik. Bu çalışma neticesinde 5 km.lik bir yolda düzenleme yaptık. Bu yol aynı zamanda ana ulaşım ağı ve birçok bölgeye bağlantı yolu durumundadır. Bağpınar da yapılan çalışma alandaki yol uzunluğu 5.000 metre olup tüm alt yapısı tamamlanarak asfaltlanması gerçekleştirildi. Yol çalışmasında diğer kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışma yerine getirildi. Bölge halkına hayırlı olsun'' dedi.

Reklam
Reklam

Bağpınar ana yolu ile bunlara bağlantılı olan diğer yollarda olmak üzere 6.000 ton asfalt kullanıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, yapılan çalışmaların semt halkına hayırlı olması temennisinde bulanarak, Bağpınarlıların bu hizmetler ile Melikgazili olmanın farkını yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: