Melikgazi Belediyesi, 26 mezarlıkta çevre düzenlemesi yaptı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hisarcık Mezarlığı'nda yapılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek, belediye...

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hisarcık Mezarlığı'nda yapılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek, belediye sınırları içinde bulunan 26 mezarlıkta bu çalışmanın devam ettiğini söyledi.
Başkan Büyükkılıç, mezarlıkların bakım, onarım ve çevre düzenlemesi için geçtiğimiz günlerde yapılan ihalenin ardından 26 mezarlıkta çalışmaların devam ettiğini ve mezarlık içerisindeki ağaçların sulanması için sulama tesisatları döşendiği, yürüyüş yollarının baskı asfalt yapıldığını ve otların temizlendiğini belirtti.
Büyükkılıç, “Öncelikle bu mezarlarda yatan bütün geçmişlerimize rahmet diliyoruz. Ölüsüne saygısı olmayanın dirisine saygısı olmaz anlayışı doğrultusunda Melikgazi Belediyesi sınırları içerisinde bulunan 26 mezarlığımız ile ilgili çevre düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Mezarlıklarımızı daha rahat ziyaret edilebilir ve geçmişimize yakışır bir şekilde dizayn ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Başkan Büyükkılıç, Ramazan Bayramı öncesinde çalışmaların tamamlanacağını ve vatandaşların rahatlıkla mezarlık ziyaretlerini yerine getirebileceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz