Melikgazi Belediyesi Arsa Satacak

Melikgazi Belediyesi 15 ayrı bölgedeki 84 arsayı ihale ile satacak.

Melikgazi Belediyesi 15 ayrı bölgedeki 84 arsayı ihale ile satacak.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, mülkiyeti belediyelerine ait olan 84 arsanın yatırımlara mali kaynak oluşturulması amacıyla 17 Temmuz Salı günü ihale ile satılacağını söyledi.

İhalenin Melikgazi Belediyesi Meclis Salonu'nda saat 14.30'da başlayacağını ifade eden Büyükkılıç, satışa sunulacak olan arsaların Anbar, Yıldırım Beyazıt, Osman Kavuncu, Caferbey, Karadere, Kayadibi, Çay Bağları, Eğribucak, Erenköy, Gürle, Kazım Karabekir, Esenyurt, Esentepe, 19 Mayıs, Mimarsinan Bahçelievler ve Mimarsinan Kayapul bölgelerde olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Başkan Memduh Büyükkılıç, arsaların büyüklüklerinin 261 metrekare ile 2 bin 100 metrekare arasında değiştiğini belirterek, "84 arsanın 60-ı konut, 18-ü bağ ve sayfiye, 6-sı ticaret arsası. Arsaların toplam tahmini satış bedeli 2 milyon 413 bin lira" dedi.

Muhabir: Orhan Canbulatel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz