Melikgazi Belediyesi Asfalt Yapım Malzemesi Alacak

Melikgazi Belediyesi ihale ile 120 ton asfalt mıcırı ve 50 bin ton birlik temel malzemesi alacak.

Melikgazi Belediyesi ihale ile 120 ton asfalt mıcırı ve 50 bin ton birlik temel malzemesi alacak.

Melikgazi Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde 2013 yılında yol yapımı ve asfaltlama çalışmalarında kullanılmak üzere mıcır ile birlik temel maddesi satın alınacağını ifade etti.

2013 yılı bütçesinin 225 milyon lira olduğunu bu bütçenin yüzde 70'inin yatırıma yönelik planlandığını ve hedeflerinin 330 bin ton asfalt üretmek olduğunu belirten Büyükkılıç, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"2013 yılı bütçemizi planlarken açılacak yollar ile bu yollarda kullanılacak asfalt miktarını belirledik. Buna göre 2013 yılı içerisinde 120 bin ton mıcır ile 50 bin ton birlik temel maddesi satın alacağız. Bu malzemeleri kendi asfalt şantiyemizde kullanacağız. Bilindiği üzere asfalt mevsiminde kısa sürede daha çok alan ve miktarda asfaltlama yapabilmek için asfalt üretim ve serim işini satın alıyoruz. Yani asfaltlama işinin bir kısmını özel sektöre yaptırıyoruz. Böylece bir gün içerisinde birkaç ayrı bölgede asfaltlama çalışması gerçekleştirebiliyoruz."

Malzeme alım ihalesi 25 Mart'ta yapılacak.

Muhabir: Musa Özyürek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: