Melikgazi Belediyesi, Erciyesspor'u Yalnız Bırakmadı

Melikgazi Belediyesi daire müdürleri, Kayseri Kadir Has Stadında oynanan Erciyesspor ile Tavşanlı Linyitspor arasında oynan...

Melikgazi Belediyesi daire müdürleri, Kayseri Kadir Has Stadında oynanan Erciyesspor ile Tavşanlı Linyitspor arasında oynan maçta Erciyesspor’u yalnız bırakmadı.

Erciyesspor kulübü 2. Başkanı ve Melikgazi Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Ali Süslü, Melikgazi Belediyesi çalışanlarının gönülden Erciyesspor’lu olduğunu ve her maçta mutlaka takımlarını desteklemek için karşılaşmalara geldiklerini söyledi.

Ligin 23. haftasında lider Kayseri Erciyesspor'un, Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya geldiği Tavşanlı Linyitspor'u 2-0 yendiği maçta daire müdürlerinin de aynı zamanda stres attığını belirten Ali Süslü, Daire Müdürlerin pür dikkat maçı sonuna kadar izleyerek hem destek verdiklerini hem de takımlarını tezahüratları ile motive ettiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Erciyessporu’un kendi sahasında oynadığı hiçbir karşılaşmayı kaçırmadıklarını ve tam destek verdiklerini ifade eden Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk de, Melikgazi Belediyesi’nin spor ve sporcunun dostu olduğunu, amatör sporların destekleyicisi olarak aynı zamanda şehri temsil eden profesyonel takımlarını da gönülden destelediğini söyledi.

Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk, lider Kayseri Erciyesspor, Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya geldiği Tavşanlı Linyitspor'u 2-0 yenmesinden de son derece mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: