Melikgazi Belediyesi'nden Bahar Temizliği Kampanyası

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırlarındaki mahallelerde sonbahar temizlik kampanyası başlattıklarını bildirdi.

KAYSERİ - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırlarındaki mahallelerde sonbahar temizlik kampanyası başlattıklarını bildirdi. Temizlik kampanyasını Bahçelievler Mahallesi'nden başlattıklarını belirten Büyükkılıç, "Kampanyayı özellikle arka sokaklarda kullanılmayan kaldırım ve yollarda yapıyoruz. Bölgenin temizliği yapıldıktan sonra, motorlu tırpanlar ile kaldırımlar yabancı otlardan arındırılıyor. Mahallede yer alan otoparklar, çocuk oyun alınları gibi yerlerin içinde ve çevresinde büyümüş olan otlarda bu çalışma ile temizleniyor" şeklinde konuştu. Büyükkılıç, sonbahar temizlik kampanyasının tüm mahalleler temizlenene kadar devam edeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: