Melikgazi Belediyesi’nin Yaz Okulu 2 Bin Öğrenciye Kurs Verecek

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaz okulunun 2 bin 11 öğrencisi ve 6 ayrı...

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaz okulunun 2 bin 11 öğrencisi ve 6 ayrı merkezde, düzenlenen tören ile başladığını söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, tüm dersler, halk oyunları, tiyatro, koro, basketbol, voleybol, futbol, bilgisayar, yüzme ve kort tenisi olmak üzere toplam 10 ayrı branşta yaz okullarının eğitim vermeye başladığını anlattı. Büyükkılıç, 2 bin 11 öğrencinin Melikgazi Belediyesi hizmet binası merkez, Bel-Sin, Danışmentgazi, Keykubat, İldem ve TOKİ olmak üzere 6 ayrı yerde yaz okuluna devam edeceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Yaz okulu açılış töreninde konuşan Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi olarak yol, kaldırım, asfalt, çöp toplama, park yapma gibi hizmetlerin yanında bu mekânlarda yaşayan bireylerin sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel çalışmalarına da katkı sağlıyoruz. Siz çocuklarımız bir eğitim süresinde yoruldunuz, şimdi dinlenme zamanı. Yaz tatilini hem dinlenerek, hem eğlenerek, hem de öğrenerek değerlendireceksiniz.” dedi.

Yaz okulu kursları öğrenciler, haftalık ders programının belirlenmesi ile branş öğretmenlerin gözetiminde ilk derslerine başladılar. Yaz okuluna iştirak eden her öğrenciye birer şapka ve tişört hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: