Melikgazi Belediyespor Voleybol Yaş Grubu Takımı Türkiye Yarı Finallerinde

Melikgazi Belediyespor Voleybol Yaş Grubu takımı Adıyaman’da yapılan grup birinciliği müsabakalarında oynadığı üç karşılaşmayı da...

Melikgazi Belediyespor Voleybol Yaş Grubu takımı Adıyaman’da yapılan grup birinciliği müsabakalarında oynadığı üç karşılaşmayı da kazanarak Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı. Sporcuların bu başarısı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve yöneticilere büyük sevinç yaşattı.

Adıyaman’da 18 Nisan’da başlayan grup müsabakalarında Mardin, Diyarbakır ve Adıyaman il birincileri ile aynı grupta mücadele eden Melikgazi Belediyespor, gündüz oynanan karşılaşmada rakibi Mardin’i 3-0,akşam oynanan karşılaşmada da rakibi Diyarbakır’ı 3-1 mağlup etti.Bugün oynanan karşılaşmada da rakibi Adıyaman’ı 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden temsilcimiz 3 maç’ta 3 galibiyet alarak Türkiye Yarı Finallerine adını yazdırdı.

Reklam
Reklam

Antrenör Fuat Kalay “İnandık ve başardık. Bütün oyuncularımı kutluyorum, verdiğim görevi hepside eksiksiz yerine getirerek bize bu büyük mutluluğu yaşattılar. Şimdiki hedefimiz Türkiye Finalleridir. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk’de yaptığı açıklamada “YAŞ grubu takımımızı bu başarılarından dolayı başta antrenörümüz Fuat Kalay olmak üzere kutluyorum. Çocuklara imkân sağladıklarında nasıl başarılı olacaklarını hep birlikte görüyoruz. Eminim bu çocuklar yarı finallerden de başarılı ile çıkacak ve Melikgazi Belediyesinin adını Türkiye Finallerine yazdıracaklar ve bizleri bir kez daha gururlandıracaklardır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz